Top
Zomerspeelgoed opruimen? Wacht nog heel even!
fade
4211
post-template-default,single,single-post,postid-4211,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zomerspeelgoed opruimen? Effe wachten nog!

herfstactiviteiten

Zomerspeelgoed opruimen? Effe wachten nog!

Na een lange zomer wordt het tijd om de garage weer op te ruimen. Het zomerse speelgoed verhuist naar de zolder en de herfst en winterspullen komen naar beneden. Maar wist je dat zomerspeelgoed ook prima in de herfst gebruikt kan worden?

 

Speelgoed opruimen of hergebruiken?

Waarschijnlijk doen de vrolijke felle kleuren van het zomerspeelgoed je niet meteen aan de donkere kleuren van de herfst denken. Stiekem droom je bij het zien van al het strandspeelgoed weer terug aan die fijne vakantie aan de Spaanse Costa. Maar ook in herfst zorgt het strandspeelgoed voor uren speelplezier.

 

Van strandemmer naar blademmer

Wanneer de eerste bladeren van de bomen vallen kruipen de meeste kinderen liever voor de tv. Maar op woensdagmiddag of in het weekend kunnen jullie ook samen de bladeren in tuin opruimen en daarbij komt de strandemmer goed van pas. Terwijl jij het blad bij elkaar harkt, schept jouw kind de bladeren in het emmertje en gooit ze daarna in de groenbak of in de bladkorf in de straat. Zo hebben jullie in mum van tijd de tuin opgeruimd en super veel plezier gehad.

 

Multifunctioneel

Tijdens de zomervakantie nam jouw kind het strandemmertje steevast mee naar het strand, maar in de herfst kan hij ook prima mee naar het bos. Ga samen op zoek naar de mooiste kastanjes en dennenappels en verzamel ze in de emmer. Als jullie weer thuis zijn zet je een grote kop thee en maak je samen van de verzamelde spullen mooie herfstversiering voor in huis. Een strandemmer is speelgoed voor ieder seizoen!

 

Rek het buitenspeelseizoen

De herfst betekent dus niet het einde van het buitenspeelseizoen, er zijn nog genoeg mogelijkheden. Wacht dus nog heel even met het opruimen van het speelgoed en maak naast de mooie vakantieherinneringen van deze zomer ook fijne herfst herinneringen met jouw kind.

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.