Top
Haal het Wie is de Mol bordspel in huis met 29% korting bij Internet-Toys
fade
4639
post-template-default,single,single-post,postid-4639,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Haal het Wie is de Mol bordspel in huis

Wie is de Mol bordspel

Haal het Wie is de Mol bordspel in huis

Stem jij de televisie ook iedere zaterdag af op Wie is de Mol? In het razend populaire televisieprogramma van de AVROTROS voeren negen kandidaten en één mol allerlei opdrachten uit, die de Mol zoveel mogelijk probeert te saboteren. Een spannend spel dat sinds de start van het nieuwe seizoen heel Nederland in zijn greep heeft. Ben jij een echte Molloot en wil je dit spannende spel zelf een keer spelen? Dat kan, want Internet-Toys heeft het enige echte Wie is de Mol bordspel in huis!

 

Wie is de Mol op televisie

Aan het tv-programma doen tien bekende Nederlanders mee, waarvan er negen kandidaat zijn en één de Mol is. In iedere aflevering voeren de kandidaten en de Mol verschillende opdrachten uit waarmee er geld verdiend kan worden voor de pot. De Mol moet deze opdrachten zo veel mogelijk saboteren, zodat er zo min mogelijk geld wordt verdiend. Aan het eind van iedere aflevering maakt iedereen een test over het doen en laten van de Mol. De kandidaat met de meeste fouten moet naar huis. De Mol blijft altijd in het spel. Aan het eind van het programma blijven er drie spelers over. De kandidaat die in de finale de Mol ontmaskert wint het spel en krijgt het geld uit de pot.

 

Het Wie is de Mol bordspel

Zijn jullie fan van Wie is de Mol en heb je altijd al kandidaat of juist de Mol willen zijn? Dat kan! Met het Wie is de Mol bordspel speel je thuis met familie en vrienden het tv-programma na. In dit spel moeten de spelers een geheim proberen op te lossen. De Mol probeert het spel ondertussen te saboteren, zodat het geheim niet wordt geraden. Als de Mol dat lukt, dan hebben de kandidaten verloren.

 

Hoe werkt het spel

Iedere speler krijgt vooraf een kaartje met daarop een QR-code. Deze moet je scannen met een QR-scanner op een smartphone of tablet. Op het beeldscherm zie je of je kandidaat of de Mol bent. De kandidaten moeten binnen 45 minuten het codewoord achterhalen, die de Mol als enige al weet. Aan de hand van multiplechoicevragen krijgen de spelers de letters die samen het codewoord vormen. De Mol moet proberen de groep zo te manipuleren dat zij de verkeerde antwoorden geven of veel tijd verdoen met het vinden van het juiste antwoord. Ondertussen moeten de kandidaten proberen te achterhalen wie de Mol is. Lukt het niet om het codewoord op tijd te vinden? Dan heeft de Mol gewonnen. Vinden de kandidaten het codewoord, dan winnen zij. De speler die individueel de hoogste score behaald, wint het spel.

 

Het Wie is de Mol bordspel is het perfecte spel voor een avondje met familie of vrienden. Bestel hem nu in onze online speelgoedwinkel met 29% korting!

 

1Bericht
  • Mart

    Het blijft gewoon leuk om spelletjes te spelen.

    30 juni 2017 at 16:17 Beantwoorden

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.