Top
7 coole manieren om naar school te gaan tijdens de week v.d. mobiliteit
fade
5005
post-template-default,single,single-post,postid-5005,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

7 coole manieren om naar school te gaan

Anders naar school

7 coole manieren om naar school te gaan

Van 16 tot 22 september is het de Europese week van de mobiliteit. Tijdens deze week wordt iedereen aangespoord om op een andere manier te reizen dan normaal. De meeste basisschoolkinderen pakken de fiets of gaan te voet naar school, maar er zijn talloze andere manieren waarop je de weg naar school kunt afleggen. De leukste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

1. Rollend op skates

Ga je altijd te voet naar school? Trek dan eens een paar skates aan. Hiermee rol je snel naar school en het is nog leuk ook! Tip: schaf verstelbare skates aan. Deze groeien mee met de voeten van je kind en gaan daardoor langer mee.

 

2. Op de step

Steppen zijn er in alle soorten en maten. Je hebt 2-wiel steppen voor oudere kinderen, 3-wiel steppen voor de jonkies en autopeds wanneer je heel ver wilt steppen. Afwisseling genoeg dus!

 

Surfend op een skateboard

Spring jij na de lessen graag op een skateboard? Gebruik hem dan ook eens wanneer je naar school gaat. Onderweg kun je meteen aan je techniek werken en coole nieuwe trucs uitproberen.

 

4 Grooven met rolschaatsen

Groove naar school op een paar hippe retro rolschaatsen. Rolschaatsen waren in de jaren 60 en 70 heel populair, maar maken nu hun comeback. Funky naar school!

 

5 Stoer op de skelter

Wat is er nu cooler dan op een skelter naar school? Als je na school met je vriendjes wilt spelen, kun je meteen samen op pad. Vraag van te voren wel bij de juf of meester of er genoeg plek in het fietsenhok is voor een skelter.

 

6 Eindeloos vooruit op een waveboard

Een variant op het skateboard is het waveboard. Je hoeft je niet helemaal suf te steppen om vooruit te komen, maar beweegt op het board op en neer. Door deze bewegingen blijft het waveboard eindeloos rijden. Rem je wel op tijd als je bij school bent aangekomen?

 

7 In je eigen auto

Wil je net als papa en mama zelf in de auto naar school rijden? Dat kan met een hele stoere accuauto. Deze elektrische wagens lijken op een echte auto, want je moet hem zelf besturen en hebt een echt gas- en rempedaal. In deze bolide ben jij ongetwijfeld de coolste van de klas.

 

Welke van deze zeven manieren ga jij in de Europese week van de mobiliteit proberen? Laat het ons weten in een reactie.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.