Top
De voordelen van verstelbare skates - Blog Toys
fade
4650
post-template-default,single,single-post,postid-4650,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De voordelen van verstelbare skates

verstelbare skates

De voordelen van verstelbare skates

In het voorjaar en in de zomer mogen de skates weer van zolder. Maar in een jaar tijd zijn de kleine kindervoetjes te groot geworden voor skates die je vorig jaar nog nieuw hebt aangeschaft. Gelukkig is daar een oplossing voor: de verstelbare kinderskate. Deze zijn tot wel drie maten verstelbaar en gaan daarom veel langer dan één seizoen mee.

 

Verstelbare skates

We schreven op deze blog al eerder over de verstelbare kinderschaats. Het principe van de verstelbare skate is eigenlijk hetzelfde. De schoen maak je eenvoudig groter of kleiner, waardoor de skate als het ware meegroeit met de voeten van het kind. Je hoeft daardoor niet ieder jaar een nieuw paar dure skates aan te schaffen.

 

Hoe verstel je de skates

De meeste verstelbare skates hebben een drukknop bij de hak of hiel. Wanneer je deze indrukt maak je de schoen eenvoudig groter of kleiner. Dit doe je door de schoen naar voor of achter te schuiven. Zorg dat de skate goed om de voeten aansluiten. Een skate die te los om de voeten zit veroorzaak blaren en skates die te strak zitten knellen de voeten af. Zit de skate nadat je hem een maatje groter hebt gemaakt te los? Probeer dan de sluiting strakker aan te trekken, zodat de schoen beter aansluit om de voet.

 

Andere voordelen van verstelbare skates

Een verstelbare skate is niet alleen handig wanneer de kindervoetjes snel groeien, maar ook wanneer broertjes of zusjes gebruik willen maken van de skates of deze later overnemen. Je hebt dan maar één skate nodig voor de hele kroost. Is de oudste na een aantal jaar uit de skate gegroeid, dan kan je jongste de oude skates overnemen. Met een paar nieuwe wieltjes skaten ze dan weer als nieuw!

 

Duo en triple skates

Is jouw kind een liefhebber van schaatsen in de winter en skaten in de zomer? Internet-Toys heeft handige duo skates in het assortiment. Dat zijn skates die je eenvoudig omtovert in een schaats. In de winter gebruik je deze skates als schaats en in de zomer klik je de wielen over het ijzer en ben je klaar om door de straten te rollen. En als de kids ook nog graag op rolschaatsen rijden, vind je bij Internet-Toys ook unieke triple skates: dat is een schaats, rolschaats en skate in één.

 

Verstelbare skates gaan jarenlang mee en zijn daarom perfect voor de snel groeiende kindervoeten. Profiteer daarom nu van extra veel voordeel op alle skates en skateboards bij Internet-Toys.

 

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.