Top
Verlanglijstje Sinterklaas - Verzamel de leukste cadeaus
fade
5067
post-template-default,single,single-post,postid-5067,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Verlanglijstje Sinterklaas

Verlanglijstje Sinterklaas

Verzamel de leukste cadeaus en zet ze op je verlanglijstje voor Sinterklaas. Zo weet de Sint waar hij jou dit jaar mee blij maakt. Ben je wel zoet geweest? Wees dan maar niet gevreesd! Zet je schoen en stop je verlanglijstje erin. Vergeet niet om ook er ook iets lekkers voor Amerigo in te stoppen.

 

Verlanglijstje Sinterklaas

Heb je Het Grote Speelboek al gezien? Hierin hebben we het allerleukste speelgoed uit onze speelgoedwinkel verzameld. Blader door het boek en kies jouw favorieten. Droom jij al maanden over dat prachtige Barbiehuis of wil je als een echte coureur racen met een stoere raceauto? Download het verlanglijstje hier en print hem uit. Zet er al het speelgoed van jouw dromen op en wie weet komt de Sint op 5 december met een goed gevulde zak langs jouw huis gereden!

 

Voor de scheurmonsters

Kleine coureurs in spé dromen van een eigen raceauto. Met een snelle racebaan komt die droom een klein beetje uit. Hoewel deze auto’s op deze baan niet zo snel zijn als de racebolides op het Formule 1-circuit waant jouw kleine racemonster zich voor heel even de snelste van de straten.

 

Een creatief cadeau

Knip, plak, teken, schilder en maak de mooiste creaties! Met knutselspullen zijn de mogelijkheden eindeloos en ze zijn daarom het perfecte cadeau voor de creatieveling. Boetseer met klei, teken en schilder, ontwerp zelf sieraden of maak een kunstwerk van kralen.

 

Jouw eigen pop

Verzorg jouw pop alsof het een echte baby is. Geeft haar te drinken, verschoon haar luier, troost haar als ze huilt en leg haar op tijd in bed. Bij een echte poppenmoeder mag een babypop niet op het verlanglijstje ontbreken!
Wil je liever spannende avonturen beleven? Barbie en haar poppenvriendinnen staan altijd voor je klaar. Wat gaan jullie vandaag doen?

 

Spelletjes

Een spelletje is een cadeau dat niet alleen leuk is voor jezelf, maar ook voor je papa, mama, broertje en/of zusje. Een spannend familiespel houdt jullie de hele avond bezig. Wie kroont zich tot de winnaar van de avond?

 

Speelgoed voor de jongste telg van het gezin

Ook voor de allerkleinsten heeft Internet-Toys de mooiste cadeaus verzameld. De fijne vormen en mooie kleuren van het babyspeelgoed daagt jonge kinderen uit om te bewegen, spelen en ontdekken.

 

Het Grote Speelboek Sinterklaas

 

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.