Top
De vijf leukste uitstapjes in eigen land voor de kerstvakantie
fade
5094
post-template-default,single,single-post,postid-5094,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De vijf leukste uitstapjes voor de kerstvakantie

uitstapjes kerstvakantie

De vijf leukste uitstapjes voor de kerstvakantie

Nog een paar dagen en dan begint voor alle basisscholen in Nederland de kerstvakantie. Eerste en tweede kerstdag zijn natuurlijk volgepland met familiebezoekjes, maar zoek je nog leuk vertier voor de rest van de vakantie? Dan hebben wij de vijf leukste uitstapjes voor je verzameld!

 

Tijdelijke ijsbanen

Nederland is een echt schaatsland. Bij het langebaanschaatsen brengen we al jaren kampioenen voort en zodra het lang genoeg vriest, heeft het hele land Elfstedenkoorts. Niet voor niets staan er daarom op verschillende plekken in het land tijdelijke ijsbanen op de dorp- en stadspleinen. Een leuk uitstapje voor het hele gezin, want terwijl de kids met de schaatsen op het ijs staan kunnen papa en mama even relaxen met een kop warme chocolademelk. Bekijk op de website van de IJstijd welke tijdelijke ijsbaan er bij jullie in de buurt staat.

 

Winterdroom Beekse Bergen

Ontdek Afrika in winterse sferen tijdens Winterdroom bij de Beekse Bergen. Vanaf 15 december 2017 tot en met 14 januari 2018 is het Safaripark iedere dag van 12.00 tot 20.00 uur. Je maakt een reis door vijf verschillende droomwerelden waarin je de prachtige natuur van Afrika ontdekt. Vervolg je weg te voet of stap in de bus of aan boort van de Safariboot. Ondertussen kun je genieten van winterse lekkernijen of laat je schminken met cool blacklight-verf.

 

Brandweer LEGO tentoonstelling

Bij veiligheidsmuseum PIT in Almere kom je alles te weten over de politie, ambulance en brandweer. Na het succes van de meivakantie is de Brandweer LEGO tentoonstelling in de kerstvakantie terug. Met meer dan 100.000 LEGO-steentjes zijn er verschillende situaties nagebouwd die de brandweer dagelijks tegenkomt. Aan de hand van een spannende puzzeltocht leren kinderen alles over wat er bij het werk van de brandweer komt kijken. Er zijn zelfs mooie LEGO-prijzen te winnen!

 

Kerstcircus AHOY

Hooggeëerd publiek! Tijdens de kerstvakantie keert het kerstcircus in AHOY terug. Verschillende circusacts van over de hele wereld verzorgen samen een spectaculaire avond voor het hele gezin.  Laat je verbazen door de indrukwekkende stunts die de acrobaten uitvoeren of schater het uit tijdens de act van clownfamilie Stoliarov. Komt dat zien tijdens het kerstcircus van 23 tot en met 30 december 2017.

 

Zelf kerstdecoratie maken

Je hoeft niet de deur uit voor een leuke activiteit in de vakantie. Plan een gezellige knutselmiddag in waarin jullie mooie kerstdecoratie maken voor in huis en in de boom. Verzamel alle knutselspullen en maak een kerstster of kleur een mooie kerstkleurplaat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.