Top
Zo starten kinderen makkelijk met modelspoorbouw - Blog Toys
fade
4293
post-template-default,single,single-post,postid-4293,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zo starten kinderen makkelijk met modelspoorbouw

beginnen met modelspoorbouw

Zo starten kinderen makkelijk met modelspoorbouw

Kinderen beleven uren speelplezier met de modeltreinen van Pequetren. Met deze modeltreinen kunnen kinderen een eigen wereld creëren waar ze spannende verhalen verzinnen en coole avonturen beleven. Het perfecte cadeau voor de feestdagen.

 

Pequetren

Pequetren is een Spaanse modeltreinfabrikant en bestaat al sinds 1982. Ze maken treinbanen voor kinderen, zodat ze op een veilige en speelse manier kennismaken met modelspoorbouw. Daarnaast zijn deze modeltreinen goed voor de ontwikkeling van het inlevingsvermogen en hand-oogcoördinatie van kinderen. Pequetren wil met haar producten kinderen helpen om aan hun dromen en fantasieën te bouwen.

 

Startsets

Omdat Pequetren kinderen graag kennis wil laten maken met modelspoorbouw hebben ze verschillende startsets ontwikkeld. Hierin zitten alle onderdelen, waarmee kinderen een echt modelspoor kunnen bouwen. Zoals de Pequetren Startset 100 Classic met goederetrein. In deze set zit een klassieke stoomlocomotief die werkt op batterijen met drie wagons en twaalf rails stukken. Hiermee bouw je een volledige modelspoorbaan. Je schuift alle onderdelen eenvoudig in elkaar en hebt binnen no time de rails af. De trein werkt op batterijen en geeft licht, waardoor je er dag en nacht mee kunt spelen.

 

Een modelspoor bouwen

Heeft jouw kind de smaak te pakken en wil hij of zij de startset verder uitbreiden? Dat kan! Bij Internet-Toys vind je ook allerlei accessoires die de treinbaan nog leuker maken. Zoals een perron, stoplicht, overweg, laadstation of losse spooronderdelen. Hiermee verdubbel je het speelplezier en kunnen ze hun droomwereld nog mooier maken.

 

Modelspoortreinen zijn het ideale cadeau voor de feestdagen. Daarom zijn ze nu extra scherp gesprijst in onze Sinterklaasactie. Bekijk ook onze andere Sinterklaas cadeau tips voor extra Sintspiratie.

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.