Top
Stap op de step: coole stunts, racen tegen vrienden of door het park
fade
5246
post-template-default,single,single-post,postid-5246,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Stap op de step: lekker in beweging

Stepdeals

Stap op de step: lekker in beweging

Op een step zijn kinderen lekker in beweging. Toffe stunts, een ritje door het park of een race tegen vrienden. Met een step zijn de speelmogelijkheden eindeloos! Kindersteppen zijn er voor kinderen van alle leeftijden. In dit blogartikel vertellen we waar je op moet letten bij de aanschaf.

 

Wat maakt steppen zo leuk

Buitenspelen, kinderen doen het steeds minder. Ze zitten liever voor de tv of met hun neus in hun smartphone. De step trekt kinderen al generaties lang de straat op, ook anno 2019. Want een step is leuk, stoer en spannend. Oefenen op nieuwe trucs, racen tegen vrienden of een ritje door het park, de speelmogelijkheden zijn eindeloos. De step brengt kinderen in beweging en dat is goed voor hun ontwikkeling!

 

Een step met twee of met drie wielen

Je hebt bij ons keuze uit kindersteppen met drie of twee wielen. Jonge kinderen hebben meer moeite om hun evenwicht te bewaren. Dan biedt een step met drie wielen een uitkomst. De geeft ze genoeg stabiliteit om veilig over straat te racen. Lukt het je kind om zijn evenwicht te bewaren? Dan kies je voor een step met twee wielen!

 

De hoogte van het stuur

Bij de meeste kindersteppen is het stuur in hoogte verstelbaar. Zo groeit de step mee met je kind. De step heeft een ideale stuurhoogte wanneer de armen van je kind negentig graden gebogen zijn. Met een te hoog of te laag stuur heeft je kind niet genoeg controle tijdens het sturen. Controleer daarom regelmatig of het stuur de juiste hoogte heeft en stel deze opnieuw af als dat nodig is.

 

De rem

Als je kleine scheurmonster hard door de straten racet, is het belangrijk dat hij snel en veilig tot stilstand komt. Bij een step zit de rem bij het achterwiel en is makkelijk te bedienen met de voet. Als deze wordt ingedrukt staat de step meteen stil. Extra veilig dus!

 

nijdam urban rider junior voetrem zwart

 

De wielen

Een step heeft stevige PU-wielen die niet lek raken. Er zit namelijk geen lucht in! De wielen zijn volledig gemaakt van kunststof. PU-wielen hebben daarnaast een lage rolweerstand, zijn slijtvast en gaan lang mee. Onbezorgd stepplezier dus!

 

Berg de step compact op

Als je kind is uitgeraasd, berg je step eenvoudig op. Veel modellen zijn inklapbaar en nemen in de schuur dus bijna geen ruimte in. Ga je een dagje weg, dan neem je de step ook heel compact mee in de kofferbak. Dus waar je ook naartoe gaat, een step geeft altijd plezier!

 

xootz folding kick scooter junior voetrem

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.