Top
Scratch: spelenderwijs leren voor kinderen van alle leeftijden
fade
5131
post-template-default,single,single-post,postid-5131,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Spelenderwijs leren samen met Scratch

scratch

Spelenderwijs leren samen met Scratch

Speelgoed dat leuk en leerzaam is, dat kenmerkt de producten van Scratch. Dit vrolijke Belgische speelgoedmerk ontwerpt en produceert speelgoed dat duurzaam, veilig en vooral heel speels is. Het maakt kinderen nieuwsgierig en daagt ze uit om op ontdekking te gaan. Zo ontwikkelen ze spelenderwijs allerlei vaardigheden. Scratch verwondert je kind keer op keer.

 

play&learn-symbool

Spelen is goed voor de ontwikkeling

Kinderen ontdekken al spelend de wereld. Het is goed voor hun sociale, emotionele, intellectuele en motorische ontwikkeling. Zeker in deze digitale wereld is het belangrijk dat kinderen niet in hun uppie achter de tablet, computer of tv kruipen, maar samen spelen met anderen. Scratch past de producten aan op de leeftijd zodat het goed aansluit bij wat het kind al wel en niet kan. Zo blijft het speelgoed uitdagend, leerzaam en vooral leuk. Niet voor niets prijkt er op ieder product het Play&Learn-symbool.

 

Veiligheid voorop

Scratch ontwikkelt haar producten met de grootste zorg. Tijdens het hele ontwerp- en productieproces staat de veiligheid van jouw kind voorop. Bij sommige producten komt er zelfs nog heel wat handwerk aan te pas voor het in de schappen belandt. Tijdens het productieproces voert het Scratch-team continue controles uit op veiligheid en kwaliteit en ondergaan de producten uitgebreide laboratoriumtesten. Daardoor voldoet al het speelgoed aan de Europese en strenge plaatselijke veiligheidsnormen. Met het speelgoed van Scratch kun je jouw kind met een gerust hart laten spelen.

 

Scratch loopfiets

 

Scratch is speelgoed zonder poespas

Het speelgoed van Scratch heeft een simplistische, stijlvolle en vrolijke vormgeving en niet allerlei toeters en bellen. Zonder deze poespas wordt de fantasie en creativiteit nog meer gestimuleerd. Kinderen moeten zelf bedenken hoe een vliegtuig klinkt als het door de lucht vliegt en de koe loeit als het in de wei staat. Zo creëert Scratch nog meer beleving tijdens het spelen.

 

Stoere zweefvliegtuigjes

Dat je met simpel speelgoed de grootste lol kunt hebben, bewijzen de Scratch OUTDOOR opwindbare vliegtuigjes. Zet ‘m zelf in elkaar en laat het vliegtuigje vliegen met de elastiekmotor. Draai aan de propeller tot het elastiekje helemaal is opgedraaid. Houd de propeller even vast en gooi het vliegtuigje in de lucht. Zie hoe het vliegensvlug de wind onder zijn vleugels pakt en opstijgt in de lucht. Wie laat zijn vliegtuig het verst vliegen?

 

Een vrolijke loopfiets

Op de Scratch Move-it loopfiets leren jonge kinderen hun evenwicht te bewaren. Het stevige houten frame geeft ze de juiste ondersteuning. Tegelijk vangen de EVA banden de schokken van de weg op. De zitting is in hoogte verstelbaar zodat de loopfiets met ze meegroeit. Daarnaast is het kader omkeerbaar, zodat je kind ook plezier van de loopfiets heeft als het deze is ontgroeid. Bij Internet-Toys bestel je deze vrolijke loopfiets met laagste prijsgarantie!

 

Monsterlijk leuk

Met dit Scratch Monsters magnetische dartspel heb je twee keer zo veel plezier. Je kunt het namelijk op twee manieren ophangen. Bij het spel worden zes magnetische dartpijlen geleverd. In plaats van een scherpe punt hebben de pijlen een veilige metalen dop die aan het canvas blijft plakken. Uitgespeeld? Berg het spel op in de handige koker.

 

Speelplezier op grote hoogte

De Scratch OUTDOOR vlieger uil brengt het speelplezier naar grote hoogte. Ga met je rug tegen de wind in staan en houd de vlieger vast. Wacht op een windvlaag en laat de vlieger los. Deze uil vliegt tot wel dertig meter hoog! Als de wind is gaan liggen, berg je de vlieger op in het meegeleverde etui.

 

 

Meer zien van Scratch? Volg deze dan op Instragram, Facebook of YouTube of bezoek de website

 

facebook-icoon youtube-icoon 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.