Top
NIEUW: Snappy Dressers, voor het scherpe oog (winactie)
fade
4694
post-template-default,single,single-post,postid-4694,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Nieuw in het assortiment: Snappy Dressers (winactie)

Snappy dressers

Nieuw in het assortiment: Snappy Dressers (winactie)

De makers van het bekende kaartspel UNO! komen met een gloednieuw spel: Snappy Dressers. Op de kaarten van Snappy Dressers staan allerlei eigenzinnige en grappige dieren in hippe outfits. Je moet zo veel mogelijk goede combinaties maken om het spel te kunnen winnen. Heb jij een scherp oog en een snel reactievermogen? Dan is dit spel voor jou een echte uitdaging.

 

Snappy Dressers

Je moet zo veel mogelijk combinaties maken om het spel te kunnen winnen. Alle dieren op de kaarten dragen coole outfits die maar op één manier bij elkaar passen. Het gaat erom dat je zo snel mogelijk ziet welke kaarten bij elkaar horen. Zie je twee kaarten met hetzelfde dier? Dan heb je een combinatie gemaakt. Zie je twee dieren met een shirt in dezelfde kleur? Ook dan heb je een match. Ga zo geconcentreerd mogelijk te werk, zodat je snel kunt reageren en veel combinaties maakt.

 

10 spellen in één

Met Snappy Dressers heb je eindeloos veel speelplezier. Het spel bestaat namelijk uit tien spellen in één box. Je kunt ze samen of alleen spelen, dus ook wanneer je vriendjes, vriendinnetjes, broertje of zusje geen tijd of zin hebben kun jij eindeloos veel combinaties blijven maken.

 

Van de makers van UNO!

Snappy Dressers is een spel van de makers van UNO!. Net als bij dit bekende kaartspel moet je bij Snappy Dressers snel reageren om te kunnen winnen. Alleen gaat het bij Snappy Dressers niet om het combineren van getallen, maar om het combineren van kledingstukken, kleuren en cadeaus. Speel jij het spel UNO! graag met vrienden of familie? Dan is Snappy Dressers zeker iets voor jou.

 

Winactie

Wil jij Snappy Dressers winnen? Doe dan mee aan onze winactie. Laat ons in een reactie weten waarom jij dit spel moet winnen en maak kans op dit uitdagende en razend snelle spel van Mattel.

 

Deelname aan de winactie is niet meer mogelijk. Niet gewonnen? Bestel Snappy Dressers dan hier:

2 Berichten
  • Willianne

    Hier zijn de spelletjes die geen uren duren favoriet! Makkelijk om mee te nemen op vakantie en onderweg. Mijn 9 jarige zoontje heeft sinds kort een broertje maar nog veel te klein om spelletjes mee te spelen. Zitten vaak te zoeken naar een leuk spelletje die hij ook alleen kan spelen. Denk dat het gevonden is! Maar winnen zou natuurlijk nog cooler zijn:)

    7 april 2017 at 23:31 Beantwoorden
  • Karin

    Ik doe graag mee aan deze winactie! Is deze nog geldig? Ik was op zoek naar dit spel en kwam toen deze fijne actie tegen. Genoeg reden dus voor mij om mee te doen, lijkt me een fantastisch spel 🙂

    7 mei 2017 at 20:19 Beantwoorden

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.