Top
Sinterklaas cadeau tips - Zo voorkom je eenvoudig sintstress
fade
4259
post-template-default,single,single-post,postid-4259,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Voorkom Sintstress met deze cadeau tips

Sinterklaas cadeau tips

Voorkom Sintstress met deze cadeau tips

Sinterklaas is aangekomen, waardoor alle kinderen wegdromen.

Heeft de Sint hun verlanglijstje wel gezien? Of is hij hem vergeten misschien?

De Cadeau Pieten gaan weer op zoek, naar de mooiste cadeaus uit het grote speelboek.

Zodat op 5 december de Sint over de daken, ervoor zorgt dat alle pakjes bij de juiste kinderen geraken.

 

Sinterklaas cadeau tips

Nu Pakjesboot 12 weer is aangemeerd moeten ook alle Hulpsinten aan de slag. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we het populairste speelgoed voor je uitgelicht. Met deze Sinterklaas cadeau tips wordt pakjesavond gegarandeerd een groot succes!

 

Bouwen en stapelen

Hoe cool is het als je jouw eigen super hoge toren, stad, vliegtuig of robot kan bouwen? Met een bouwpakket leren kinderen spelenderwijs over techniek. Het bij elkaar zoeken van de juiste onderdelen vereist concentratie en geeft uren speelplezier. En als het bouwwerk dan eindelijk klaar is, zijn ze natuurlijk super trots.

 

Houten speelgoed

Houten speelgoed is nog altijd razend populair. Waarschijnlijk heb je hier vroeger zelf ook nog mee gespeeld. Met houten speelgoed worden kinderen niet afgeleid door allerlei knipperende lampjes en het rustieke uiterlijk nodigt uit om te spelen, te leren en te ontdekken. Houten speelgoed is leuk voor kinderen van alle leeftijden.

 

In de spotlight

Ieder kind droomt ervan om later beroemd te worden. Met speelgoed muziekinstrumenten kunnen ze zich voor even een echte popster voelen. Ze zingen en spelen mee op de muziek van hun favoriete artiest. Voor heel even maken ze deel uit van K3 of staan ze op het podium met Violetta. Of ze beginnen hun eigen band en maken muziek als echte rocksterren.

 

Poppen

Bijna ieder meisje groeit op met poppen. Met een poppen kunnen ze spelen, ze kunnen haar verzorgen, leuke verhalen na spelen en aan haar al hun geheimen vertellen. Hierdoor groeit de pop uit tot het beste vriendinnetje van jouw dochter. Daarom is een pop het perfecte cadeau voor de feestdagen.

 

Met deze tips van Sinternet-Toys maak je van 5 december zeker iets moois. Bestel de pakjes met het grootste voordeel en bespaar tijdens de feestdagen megaveel!

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.