Top
Schoentje Sinterklaas knutselen in vijf stappen
fade
4247
post-template-default,single,single-post,postid-4247,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Sinterklaas kapoentje, knutsel een heel mooi schoentje

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas kapoentje, knutsel een heel mooi schoentje

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat jij jouw schoentje weer mag zetten. Knutsel Piet is al bij Internet-Toys langs geweest en heeft alvast een schoentje gemaakt die jij zelf in elkaar kunt knutselen. Zet hem ’s avonds bij de haard of het raam en stop er jouw verlanglijstje in, zodat jij op 5 december heel veel pakjes kunt openmaken.

 

Schoen knutselen

 

Benodigdheden

  • Schaar
  • Lijm
  • Stiften/kleurpotloden/verf

 

Stap 1: Download het schoentje en print hem uit.

 

Stap 2: Begin met het kleuren van het schoentje. Doe dit met verf, stiften of kleurpotloden. Je kunt hem zo mooi maken als je zelf wilt.

 

Stap 3: Knip de buitenraden van de schoen uit. Let hierbij op dat je de plakranden er niet per ongeluk afknipt.

 

Stap 4: Vouw het schoentje in de juiste vorm.

 

Stap 5: Smeer lijm op de plakranden en plak hiermee de onderdelen aan elkaar.

 

Stap 6: Zet het schoentje ’s avonds klaar met daarin jouw verlanglijstje en iets lekkers voor Amerigo. Vergeet je niet om een liedje voor de Sint te zingen?

 

Schoencadeautjes voor alle Hulpsinten

Als Hulpsint ben je natuurlijk druk met het verzamelen van alle verlanglijstjes uit de schoentjes, zodat de Cadeau Pieten op tijd de cadeautjes kunnen verzamelen. Maar bij het zetten van een schoentje horen ook leuke cadeautjes. Om het wat makkelijker te maken hebben we een de leukste schoencadeautjes alvast voor je uitgezocht.

 

 

banner-speelboek

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.