Top
Knutsel vrolijke tafeldecoratie met Pasen - DIY
fade
4705
post-template-default,single,single-post,postid-4705,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Knutsel vrolijke tafeldecoratie voor Pasen

knutselen pasen

Knutsel vrolijke tafeldecoratie voor Pasen

Pasen is het moment om de knutselspullen weer uit de kast te toveren. Van eieren schilderen en verstoppen tot het knutselen van een paashaas, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om het huis nog gezelliger te maken hebben we weer een leuk knutselwerkje bedacht. In vier stappen maak je samen met de kids een paashaas en paaskuiken van ijslollystokjes.

 

Benodigdheden

 

 

Stap 1

Knip uit het gele vel de vleugels, bek en haarsprieten van het paaskuiken. Uit het oranje vel knip je de poten. Uit het witte vel knip je de poten, neus en oren van de paashaas. De bek van het paaskuiken maak je door een ruit op het vel te tekenen en deze uit te knippen. De bek van de paashaas maak je door een acht te tekenen op het witte vel en deze uit te knippen. Pak een perforator en maak gaten in het witte vel. De rondjes die je hiermee uitdrukt gebruik je voor de ogen.

 

Stap 2

Voor het paaskuiken heb je acht stokjes nodig. Voor de paashaas heb je er drie nodig. Leg stokjes voor het kuiken naast elkaar. Knip het witte vel op gelijke breedte en hoogte. Doe hetzelfde voor de paashaas. Lijm nu de stokjes op het vel en laat het even drogen.

 

Stap 3

Plak nu de bek, vleugels, poten, ogen en haren op het kuiken. Doe hetzelfde met de oren, neus, ogen en poten van de paashaas. Laat alles even drogen voor je verder gaat.

 

Stap 4

Kleur de pupillen van het kuiken in en kleur bij de paashaas de oren, pupillen, neus en poten in. Doe dit met kleurpotloden, krijtjes of met verf.

 

Knutsel met het hele gezin en gebruik het paaskuiken en de paashaas als tafeldecoratie tijdens het paasontbijt, de paasbrunch of het paasdiner.

 

Wil je nog meer knutselwerkjes maken met Pasen? Bekijk dan onze andere paasknutselsets.

 

 

3 Berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.