Top
De 5 leukste winter items voor ieder kind - Blog Toys
fade
4456
post-template-default,single,single-post,postid-4456,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De 5 leukste winter items voor ieder kind

onmisbaar winterspeelgoed

De 5 leukste winter items voor ieder kind

De echte winter doet langzaam zijn intrede. De komende weken daalt het kwik tot onder het nulpunt. Voor kinderen een uitgelezen kans om te spelen in de sneeuw en te schaatsen op echt natuurijs. Zorg daarom dat je op tijd het leukste winterspeelgoed in huis hebt, zodat jouw kind onbeperkt kan genieten van het heerlijke winterweer.

 

Sleeën

Als de straten besneeuwd zijn is er voor kinderen niets leuker om met een slee van heuvels af te roetsjen. Met volle vaart glijden ze van de besneeuwde hellingen naar beneden en genieten met enorm veel plezier van een ritje op de slee. Een slee kun je daarom niet vroeg genoeg in huis hebben, zodat jouw kinderen als de eerste sneeuwvlokken vallen meteen naar buiten kunnen.

 

 

Schaatsen

In de winter zijn een paar schaatsen absoluut onmisbaar. Als het buiten hard genoeg vriest, is er niets zo leuk om samen te schaatsen op echt natuurijs. Laat de winter dat niet toe? In heel veel gemeente staat een tijdelijke ijsbaan of ga naar een indoor schaatshal, zodat je samen kan genieten van echte ijspret! Voor de snel groeiende kindervoeten hebben wij speciale verstelbare schaatsen die je met één druk op de knop tot wel drie maten verstelt.

 

 

Sneeuwspeelgoed

Spelen in de sneeuw wordt nog leuker met sneeuwspeelgoed. Bijvoorbeeld met een sneeuwbaltang waarmee je de perfecte sneeuwbal maakt. Ideaal voor een sneeuwballen gevecht en je krijgt er geen koude handen van. En wat is er nou leuker dan het bouwen van een echte iglo met handige iglomakers. Hiermee maak je eenvoudig blokken waarmee je de iglo in een handomdraai opbouwt.

 

 

Winteraccessoires

Kinderen zijn vatbaarder voor ziektes dan volwassenen. Kleed jouw kind daarom goed aan voor het naar buiten gaat. Een warme winterjas is niet altijd voldoende als het buiten sneeuwt en vriest. Trek ze daarom ook een muts, sjaal en een paar wanten aan.

 

 

Snowboots

Snowboots zijn de ideale schoenen voor kinderen in de winter. Ze zijn stevig, wind- en waterdicht en bovendien lekker warm. De stevige zool heeft een grof profiel, waardoor kinderen meer grip hebben als ze rennen door de sneeuw of over de gladde stoep. De water- en winddichte voering houden de kindervoetjes warm en droog tijdens het spelen in de sneeuw. Daarom zijn snowboots voor ieder kind onmisbaar in de winter!

 


Bestel deze leuke winter items op werkdagen voor 16.00 uur en wij verzenden ze dezelfde dag!

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.