Top
Ongeremd speelplezier met Carrera racebanen & RC-auto's
fade
5215
post-template-default,single,single-post,postid-5215,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Ongeremd speelplezier met Carrera

Carrera-blog

Ongeremd speelplezier met Carrera

Ben jij klaar voor de start? Als de lichten op groen springen druk je het gaspedaal naar beneden en spurt je ervandoor. Vol op het gas op het rechte stuk, afremmen in de bochten en soepel langs de hindernissen. De finish is in zicht. Rijd jij als eerste over de meet of is je tegenstander je te snel af? Met de racebanen van Carrera haal je het echte motorsportgevoel in huis. En daar houdt de race niet op…

 

Een Carrera racebaan voor het hele gezin

Jonge racefans, iets oudere racefans, voor iedere liefhebber van snelheid heeft Carrera een te gekke racebaan. Aangepast op de leeftijd, zodat het hele gezin het Carrera-gevoel kan meemaken.

 

Carrera First

De Carrera de First-serie is gemaakt voor de rookies van de racewereld. Kinderen vanaf drie jaar maken op de handzame racebaan hun eerste rondes. Je bouwt de baan in een handomdraai op en af. Met de eenvoudige besturing laten kleine kinderhandjes de bolides vliegensvlug over het wegdek scheuren.

 

Carrera Go!!!

Klaar voor meer actie? Op de Carerra Go!!!-racebanen komt de race verder tot leven. Stuur de auto door de bocht, zorg dat je als eerst door de wegversmalling rijdt, druk de turboknop in en neem een aanloop voor de looping. De Carrera Go!!!-serie is gemaakt voor kinderen vanaf zes jaar.

 

Carrera Digital

De racebanen uit de Carrera Digital-serie hebben een draadloze besturing. Dat maakt het mogelijk om met tot wel vier auto’s over de baan te scheuren. Ook deze racebanen hebben verschillende actie-accessoires, zoals een looping, wip of schans. En om de race nog spannender te maken kunnen de auto’s elkaar op dit circuit inhalen. Voel je jouw tegenstander in je nek hijgen? Druk op de full speed-knop en sjees weg. De Carrera Digital 143 is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar, de Digital 132 voor kinderen vanaf acht jaar en de Digital 124 voor kinderen vanaf tien jaar. Een spetterende serie racebanen voor het hele gezin!

 

Carrera Evolution

De Carrera Evolution-racebanen zijn niet alleen uitdagend voor kinderen vanaf acht jaar, ook volwassenen gaan met elkaar de strijd aan op deze serie racebanen. De Carrera Evolution is uniek door combinatie van baanstukken op een schaal van 1:24 met racebaanauto’s op een schaal van 1:32. De baan breid je eenvoudig uit met te gekke accessoires en je hebt zelfs uitbouwmogelijkheden tot acht sporen!

 

Stap met Carrera in jouw droomwereld

Wil jij de beroemde sterren uit Nintendo-games en Disney-films ontmoeten? Of droom je over een glansrijke carrière als coureur? Kinderen én volwassenen scheuren op hoge snelheid over de racebanen met verschillende themawerelden. Speel Mario Kart in het echt, ben bliksemsnel met Lighning McQueen of word wereldkampioen in de Formule 1. Met Carrera kan het allemaal bij jou in de huiskamer!

 

Haal de race naar buiten

De snelheid van Carrera houdt niet op in de huiskamer. Met het afstand bestuurbare speelgoed breng je de race naar buiten. Voor de stoere op afstand bestuurbare auto’s met luchtbanden is geen terrein onbegaanbaar, de helikopters en quadrocopters vliegen zo licht als een veertje door de lucht en de boten zijn gemaakt voor avontuur op zee, hoe woest ook. Bij alle modellen gaat de batterij lang mee en hij is in een mum van tijd opgeladen.

 

Kortom, met Carrera haal je snelheid, sensatie en actie in huis!

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.