Top
11 musthaves voor een warme zomerdag op het strand en bij het zwembad
fade
4816
post-template-default,single,single-post,postid-4816,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Deze 11 beach musthaves mogen niet ontbreken op het strand

Deze 11 beach musthaves mogen niet ontbreken op het strand

Yes! Het heerlijke zomerweer heeft eindelijk zijn intrede gedaan. De temperaturen schieten de komende tijd boven de 20 graden uit. De zomerkleding mag weer uit de kast en de zwemspullen kunnen weer van zolder. Ga jij de komende dagen naar het strand? Bij Internet-Toys hebben we weer heel veel leuke strand musthaves van Yello binnen gekregen. Om het je makkelijk te maken hebben we elf strandspullen voor je op een rijtje gezet die perfect zijn voor een verkoelend dagje aan het water.

 

Plezier op het strand met Yello

Yello is hét merk op het gebied van strandspeelgoed en watersportspullen. Van strandschepje tot bodyboard, Yello heeft het allemaal. De vrolijke, speelse vormen en kleuren geven je meteen een zomers gevoel. Bij Yello staan kwaliteit en speelplezier op nummer één tijdens de ontwikkeling van de producten. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs! In deze blog zetten we onze elf favoriete strand musthaves voor je op een rijtje.

 

1. Strandmatje

Ga je naar het strand, maar houd je niet van zand op je handdoek? Leg het badlaken dan op een strandmatje. Doordat je niet direct op het zand ligt en een strandmat breder is dan een badlaken komen er geen zandkorrels op jouw handdoek.

 

2. Badlaken

Of je nu naar het strand of het zwembad gaat, een badlaken komt altijd van pas. Je kunt er lekker op zonnen en jezelf er mee afdrogen als je een heerlijke verkoelende duik hebt genomen in het water.

 

3. Waterschoenen

Een paar waterschoenen beschermen jouw voeten tegen scherpe schelpen op het strand. Bij het zwembad voorkomen ze dankzij de rubberen zool dat je uitglijdt over de gladde zwembadvloer. De meeste waterschoenen zijn gemaakt van neopreen. Dit materiaal wordt ook gebruikt bij duikpakken en zorgt ervoor dat de schoen niet zwaarder wordt tijdens het zwemmen.

 

4. Windscherm

Een windscherm houdt je uit de wind en voorkomt dat het zand in je gezicht waait. Ook zorgt het ervoor dat je een klein beetje schaduw hebt en de spullen uit het zicht liggen. Zijn de kids in de zee aan het spelen? Dan valt jullie plekje dankzij het windscherm extra goed op en vinden ze jullie makkelijk terug op het drukke strand.

 

5. Parasol

Op het heetst van de dag is het niet verstandig om in de volle zon te gaan zitten. Creëer daarom wat schaduw met een parasol. Gebruik het liefst één die ook de uv-straling tegenhoudt. Vooral voor jonge kinderen is het belangrijk dat je ze niet te lang aan de zon blootstelt.

 

6. Strandtent

In plaats van een parasol kun je er ook voor kiezen om een strandtent neer te zetten. Deze beschermt je tegen de wind én de zon. En als je even wilt gaan zwemmen, rits je de tent dicht en liggen de spullen niet in het zicht.

 

7. Snorkelset

Doe de flippers aan en zet de duikbril op. Eenmaal onderwater adem je door de luchtpijp, zodat je de onderwaterwereld eindeloos kunt ontdekken. Vind je het moeilijk om met de flippers te zwemmen en ondertussen door de luchtpijp adem te halen? Oefen dan een paar keer in een ondiep zwembad of een ondiep stuk zee.

 

8. Bodyboard

Zwem naar de golven en laat je op het bodyboard weer terug meevoeren naar het strand. Of probeer zo lang mogelijk te glijden over de branding terwijl je op het bord staat. Maak het koord vast aan jouw enkel, zodat je het board niet kwijtraakt in de zee.

 

9. Strandset

Met een leuke strandsetje bouw je de mooiste zandkastelen. Gebruik de schep om het zand in de emmer te schappen. Druk het zand goed aan en kiep de emmer rustig om op het zand. Schuif heel voorzichtig de emmer omhoog en de eerste toren van jouw zandkasteel staat. Maak zo een aantal torens en verbind ze met elkaar door muren te bouwen van zand. Vervolgens versier je het kasteel met de zandvormpjes. Graaf als laatste een gracht om het kasteel heen en vul die met water uit de zee. Zo bescherm je jouw fort tegen al het gevaar.

 

10. Strandtas

Neem alle spullen voor het dagje strand of zwembad mee in een handige strandtas. Zo hoef je niet vanaf de parkeerplaats met de losse spullen te zeulen.

 

11. Koeltas

Neem tijdens een dagje strand genoeg eten en drinken mee. Als je niet genoeg drinkt en niet op tijd eet, loop je een zonnesteek op. Leg het drinken de avond van te voren in de koelkast of in de vriezer. Om het ook op het strand koel te houden, neem je de spullen mee in een handige koeltas.

 

Met de strandspullen van Yello geniet het hele gezin van een dagje strand. Wat zijn jouw favoriete strand musthaves?

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.