Top
Masha en de Beer vanaf nu te zien in de bioscoop bij jou in de buurt!
fade
4496
post-template-default,single,single-post,postid-4496,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Masha en de Beer komen naar de bioscoop

Masha en de beer bioscoopfilm

Masha en de Beer komen naar de bioscoop

De populaire tv-serie Masha en de Beer is nu te zien in bioscopen door het hele land. Z@pp zendt de serie al een lange tijd op tv, maar vanaf nu kan ieder kind een uur lang genieten van gloednieuwe avonturen van Masha en de goed gehumeurde beer. Deze bioscoophit is een leuk uitje voor het hele gezin!

 

Masha en de Beer

Masha en de Beer is een Russische kinderserie die in meer dan vijftig landen wordt uitgezonden. Ook op YouTube is de serie ongekend populair met meer dan 585 miljoen views. De serie gaat over een meisje dat nooit stil kan zitten. Haar goede vriend de Beer heeft liever rust aan zijn hoofd, maar is nooit te beroerd om met Masha de leukste avonturen te beleven. De bioscoopfilm bestaat uit een compilatie van nieuwe avonturen van de twee vrienden.

 

Musthave top 7 voor de echte fans

Echte Masha en de Beer fans kunnen niet zonder de leukste items uit de populaire kinderserie. Internet-Toys heeft daarom een top zeven gemaakt van de leukste Masha en de Beer spulletjes uit onze webshop.

 

1. Etui rond 

In deze leuke ronde etui stop je al jouw pennen, potloden en andere schrijfspullen. Ideaal voor op school!

 

2. Shopper

In deze leuke shopper stop je al jouw spulletjes als je een dagje weggaat naar de dierentuin of een pretpark. En iedereen ziet meteen dat jij een echte Masha en de Beer fan bent!

 

 

3. Etui rechthoek

In deze etui passen naast al jouw schrijfspulletjes ook een linaal en geodriehoek. Perfect voor tijdens de rekenles op school!

 

4. Schoudertas

Met deze schoudertas ziet iedereen dat jij de grootste Masha en de Beer fan bent. Of je hem nu meeneemt tijdens een dagje weg of als je naar de gymles gaat.

 

 

5. Gevulde etui

Wil jij jouw schrijfspulletjes niet alleen opbergen in een coole etui, maar ook schrijven met schrijfspullen van Masha en de Beer? Dan mag deze gevulde etui niet ontbreken in jouw schoollaatje. In deze etui zit een puntenslijper, potlood, pen, gum, liniaal, geodriehoek en een gradenboog.

 

 

6. Hippe tas

Deze Masha en de Beer tas is gemaakt van licht glanzend materiaal voor een satijnen look.

 

 

7. Trolley rugzak

Ga je een weekendje weg of logeren bij opa en oma? Dan is deze Masha en de Beer koffer een echte must. Hier passen al jouw kleren en toiletspulletjes in. Extra handig: deze trolley is ook te gebruiken als rugzak.

 

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.