Top
3x Knutselen in aanloop naar carnaval - Blog Toys
fade
4592
post-template-default,single,single-post,postid-4592,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

3x Knutselen in aanloop naar carnaval

knutselen carnaval

3x Knutselen in aanloop naar carnaval

Alaaf! Nog een paar nachtjes slapen en dan staat carnaval weer voor de deur. Met vrolijke carnavalsknutselwerkjes kom je alvast in de stemming. Versier hiermee het huis of maak jouw carnavalspak nog leuker. Knutsel mooie carnavalsmaskers, grappige ballondieren of ontwerp jouw eigen carnavalstas.

 

1. Vrolijke maskers schilderen

Zet dit jaar een zelf geschilderd masker op tijdens carnaval. Beschilder hem met de kleuren die jij mooi vindt en laat hem schitteren met de glitterstift. De maskers zijn al voorgevormd, dus je kunt meteen beginnen met schilderen. Hoe ga jij dit jaar verkleed?

 

 

2. Grappige ballondieren maken

Versier het huis met vrolijke zelfgemaakte ballondieren. Pomp de ballonnen op met de bijgeleverde pomp en volg stap voor stap de instructies. Vervolgens maak je jouw feestelijke ballondier af met de bijbehorende stikkers. Hang de ballonnen op door het hele huis en creëer een echte carnavalssfeer.

 

 

3. Zelf een carnavalstas ontwerpen

Ga je met papa en mama naar de optocht kijken of ga je met vriendjes en vriendinnetjes naar het kindercarnaval? In deze handtas neem je al jouw spulletjes mee. Versier hem zelf met de bijgeleverde textielstiften, zodat hij perfect bij jouw carnavalspak past.

 

 

Weet jij al wat je aantrekt met carnaval? Check onze top vijf leukste carnavalspakjes van dit jaar.

1Bericht
  • Roos

    Wat leuk dit! Ik ben altijd in de aanloop van carnaval ook altijd lekker aan het knutselen met mijn dochters. Meer inspiratie is natuurlijk altijd welkom

    29 september 2017 at 17:12 Beantwoorden

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.