Top
Internationale bellenblaasdag. Ja het bestaat echt! Blaas je mee?
fade
4750
post-template-default,single,single-post,postid-4750,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

6 mei: internationale bellenblaasdag

Internationale bellenblaasdag

6 mei: internationale bellenblaasdag

Bestaat het echt? Ja, het bestaat echt: internationale bellenblaasdag. Flip Looyen startte deze vrolijke feestdag op 6 mei 2011, omdat bellenblazen leuk is en het mensen blij maakt. Sindsdien blazen mensen over de hele wereld op allerlei bijzondere plekken vrolijke zeepbellen. En jij kan dit jaar ook meedoen.

 

Internationale bellenblaasdag

Bellenblaas, kinderen zijn er dol op. Ze proberen de grootste en meeste zeepbellen te blazen, om er vervolgens doorheen te rennen en te dansen. En hoe meer bellen je blaast, hoe meer plezier je hebt. Bellenblaas maakt iedereen vrolijk en dat is waar internationale bellenblaasdag om draait.

 

De beste gadgets voor internationale bellenblaasdag

Wil je mee blazen op de internationale bellenblaasdag? Dan zijn dit beste belleblaasgadgets waarmee je de meeste een grootste zeepbellen blaast:

 

1. Potje bellenblaas

Met een potje bellenblaas maak je grote en kleine bellen. Vang de bel weer op het stokje en blaas opnieuw. Nu heb je twee in plaats van één bel. Vang de bel weer op en maak eindeloos veel nieuwe bellen.

 

2. Bellenblaaszwaard

Met een bellenblaaszwaard maak je enorme bellen. Doop het zwaard in de zeep en ren er mee door de tuin. Prik het zwaard door de bel om hem in tweeën te hakken en nog meer bellen te maken.

 

3. Maak een mega zeepbel

Groot, groter, grootst, mega! Maak een mega bel met SES Mega bubble. Houd de stokjes bij elkaar en doop het touw in de bak met sop. Trek de stokjes langzaam uit elkaar terwijl je naar achteren loopt. Er ontstaat een mega bel die je eindeloos groter kunt maken.

 

4. Bellenblaasmachine

Wil je eindeloos veel bellenblaaspret? Met een bellenblaasmachine blaas je honderden bellen tegelijk. Vul de machine met bellenblaaszeep, zet hem aan en probeer zo veel mogelijk bellen te vangen.

 

5. Bellenblaaszeep

Wil je niet uitgebubbeld raken? Met extra bellenblaaszeep heb je genoeg voorraad om tijdens internationale bellenblaasdag eindeloos veel bellen te blazen.

 

Met deze coole gadgets wordt internationale bellenblaasdag de allerleukste dag van het jaar! Bubbel je mee?

 

1Bericht
  • jay

    zeker nog nooit het bellenfeest pakket geprobeerd …

    6 mei 2017 at 15:30 Beantwoorden

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.