Top
Jacuzzi aanbieding van de Aldi gemist? Bekijk dan deze goedkope jacuzzi!
fade
4775
post-template-default,single,single-post,postid-4775,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zo relax je toch nog in een goedkope jacuzzi

Lay-Z-spa bestway

Zo relax je toch nog in een goedkope jacuzzi

Je zag het helemaal voor je: een eigen jacuzzi van de Aldi in de tuin, glaasje champagne erbij, muziek zachtjes op de achtergrond en ultiem relaxen met wat vrienden. Voor dag en dauw stond je op, zodat je ver voor openingstijd bij de Aldi voor de deur stond. Je was niet de enige. Nadat je met je ellebogen jezelf door de mensenmassa had gewurmd stond je eindelijk voor het schap. Leeg, geen jacuzzi meer te zien. Teleurgesteld en met lege handen keerde je huiswaarts. Dat wordt deze zomer weer poedelen in het opblaasbadje van de kids. De bubbels bedenk je er zelf wel bij.

 

Thuis plof je op de bank en scrol je door je timeline heen. Hier en daar zie je wat vrienden voorbij komen die de jacuzzi wel hebben weten te bemachtigen. Je drukt gedachteloos op like en scrolt weer verder. Tot je oog op een aanbieding valt. Een jacuzzi, geschikt voor vier personen, makkelijk op te zetten en hij wordt geleverd met een pomp en afdekzeil. Hij kost zelfs maar €359 in plaats van 379 euro. Daarnaast heeft hij een massagesysteem, is hij gemaakt van de beste kwaliteit materialen, heeft hij een handige Nederlandstalige instructievideo en heeft hij een schuimlaag op de bodem, zodat je maximaal kunt relaxen.

 

Je klikt op de advertentie en komt op de webshop terecht. Daar zie je dat ze naast de jacuzzi ook alle bij behorende onderhoudsmaterialen verkopen. Reinigingsmiddelen en teststrips om het water op peil te houden, schepnetten om het vuil uit het water te vissen en nog veel meer. Je voegt het allemaal toe aan het winkelwagentje, want je wilt natuurlijk wel bubbelen in schoon en helder water. Het stemt je vrolijk dat de jacuzzi voor een schappelijke prijs en alle onderhoudsmiddelen onder één dak te vinden zijn. Anders had je na de rij bij de Aldi in de rij kunnen staan bij de eerste beste winkel waar ze het onderhoudsspul verkochten. Weg vrije dag.

 

Hier kan je vanuit je luie stoel en op je gemak alle spullen uitzoeken. En je kunt zelfs kiezen op welke dag en op welk tijdstip je de jacuzzi wilt laten bezorgen. Eigenlijk ontspan je al voordat je in de jacuzzi zit. Je kijkt op de klok, het is 14.00 uur. Ruim op tijd om de spullen vandaag nog verzonden te hebben, want dat kan nog tot 16.00 uur. Je controleert nog één keer of je alle spullen hebt en rekent af. Tevreden sluit je de computer af en besluit wat anders te gaan doen.

 

Het is zo ver, op het afgesproken tijdstip staat de DHL bezorger met een enorm pakket voor de deur. De jacuzzi is gearriveerd. Nadat je een krabbeltje hebt gezet en de chauffeur vriendelijk hebt bedankt, pak je de jacuzzi uit. De weersvoorspellingen zijn goed, dus je besluit hem meteen op te zetten. Dankzij de duidelijke instructies staat de jacuzzi binnen mum van tijd in de tuin. Je moet hem alleen nog even vullen met water en natuurlijk een toffe foto voor Facebook en Instagram maken. En dan is het zo ver, het is eindelijk tijd om in de jacuzzi te plonzen. Het was het wachten meer dan waard!

 

 

 

Altijd al een zwembad in de tuin willen hebben? Bekijk dan ook eens ons complete assortiment zwembaden.

1Bericht
  • Gida

    De intex spa jacuzzi is echt een aanrader hoor. Ook ik greep erna bij de actie van de ALDI. Gelukkig nog een goede webshop kunnen vinden waarbij ik deze kon aanschaffen. Helaas heb ik onze nu al weer een maandje opgeruimd maar in april gaat hij gelijk weer naar buiten!

    12 december 2017 at 11:05 Beantwoorden

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.