Top
Finding Dory kinderkamer in 7 simpele stappen - Kinderkamer ideeën
fade
4345
post-template-default,single,single-post,postid-4345,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

In 7 stappen naar een Finding Dory kinderkamer

Finding Dory kinderkamer

In 7 stappen naar een Finding Dory kinderkamer

De film Finding Dory was dé bioscoophit van deze zomer. In deze Finding Nemo spin-off gaat de vergeetachtige, maar vriendelijke Dory op zoek naar haar lang verloren ouders. Is jouw kind ook gek op deze blauwe vis? Met deze zeven simpele stappen tover je de slaapkamer om in een echte Finding Dory kinderkamer. Just keep swimming!

 

De muren

Verf of behang de muren met een lichte, neutrale kleur. Hiermee blijft de kamer ruimtelijk en wordt hij niet te druk. Daarnaast is een neutrale kleur ook praktisch: Is Dory niet cool genoeg meer, dan hoef je niet de hele kamer opnieuw te schilderen. Houd je niet van kale muren? Hang dan fotolijstjes op met daarin afbeeldingen uit de film of met andere foto’s.

 

De ruimte

Deel de ruimte op in verschillende delen: een deel om te slapen, een deel om aan school te werken en een deel om te spelen. Dit houdt de kamer geordend en overzichtelijk. Zorg dat er veel ruimte overblijft om te spelen. Zet daarom alle meubels tegen de muur, zodat het midden van de kamer open blijft.

 

Het bed

Op een Finding Dory kamer hoort een echt Finding Dory bed versierd met afbeeldingen van alle karakters uit de film. Het bed heeft verhoogde randen, waardoor jouw kind niet meer uit bed valt. Maak het bed compleet met een Dory dekbedovertrekset.

 

 

Opbergruimte

Een kinderkamer ligt vol met speelgoed dat ’s avonds ook weer opgeruimd moet worden. Met een Finding Dory kast wordt opruimen een stuk leuker en hij past perfect bij het thema van de kamer.

 

 

De zithoek

Creëer in de kamer een knus zithoekje met een tafel en stoelen. Aan deze tafel kunnen ze knutselen, tekenen of aan school werken. Houd ook ruimte over voor een fijne relaxstoel, waar ze in alle rust kunnen lezen of gewoon even kunnen luieren.

 

 

De vloer

Leg in de kinderkamer een laminaatvloer. Deze is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Op de vloer leg je een groot Dory speelkleed, zodat jouw kind toch op een zachte ondergrond kan spelen en er geen krassen op de vloer komen van het speelgoed.

 

 

Decoratie

Met accessoires krijgt de Finding Dory kinderkamer nog meer sfeer. Laat in de accessoires het thema terug komen door de kleuren uit de film te gebruiken. Bijvoorbeeld met leuke kussentjes voor op het bed of voor bij de zithoek.

 

 

Met deze zeven simpele stappen speelt en slaapt jouw kind voortaan met zijn of haar favoriete helden uit de Disneyfilm Finding Dory. Is jouw kind fan van een andere tekenfilmheld of van een voetbalclub? Bij Internet-Toys vind je nog veel meer leuke kinderkamer inrichting en decoratie!

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.