Top
Contigo Gizmo Flip: de enige echte 100% lekvrije schoolbeker
fade
5184
post-template-default,single,single-post,postid-5184,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Contigo Gizmo Flip: dé lekvrije schoolbeker

Contigo schoolbeker Gizmo Flip

Contigo Gizmo Flip: dé lekvrije schoolbeker

Je kind heeft tijdens een schooldag voldoende te drinken nodig. Water helpt namelijk bij de concentratie. In een schoolbeker van Contigo nemen ze iedere dag hun favoriete drankje mee, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze gaat lekken. De Contigo Gizmo Flip is uitgerust met een heleboel vindingrijke snufjes waarmee je kind iedere schooldag het onderste uit de kan haalt.

 

Nooit meer een natte schooltas met de Contigo Gizmo Flip

De Contigo Gizmo Flip is een unieke, honderd procent mors- en lekvrije schoolbeker. Hij heeft een handige dop met AUTOSPOUT® technologie. Met één druk op knop aan de voorkant klapt de drinktuit open. Als je de hem weer sluit, beschermt het klepje de tuit tegen vuil. Dankzij de draaglus met zachte grip neemt je kind het drinken overal mee naartoe. De fles is BPA-vrij en dus veilig. Met de Contigo Gizmo Flip halen kinderen letterlijk het onderste uit de kan, want dankzij het schuine rietje drinken ze hem tot de laatste druppel leeg.

 

De schoolbeker met unieke technologie

Contigo maakt gebruik van een unieke AUTOSPOUT® technologie die het gebruik van de schoolbeker nog eenvoudiger maakt. Met één hand bedient je kind de knop aan de voorkant van de dop. Als je hierop drukt, opent de drinktuit. Sluiten gaat net zo eenvoudig. Extra handig: tijdens het drinken hoef je de fles niet te kantelen. Je kind mist daardoor geen seconde van de les.

 

Simpel schoonmaken

Als je kind thuiskomt van een lange, leerzame schooldag maak je de Contigo Gizmo Flip eenvoudig schoon. Hij mag gewoon in de vaatwasser in het bovenste rek. Het rietje haal je los van de deksel, zodat ook deze optimaal wordt gereinigd. Zo geef je je kind iedere dag een schone schoolbeker mee met zijn of haar favoriete drankje.

 

contigo gizmo flip kinderbeker

 

Contigo

Contigo heeft een complete lijn met reisbekers, waterflessen en kinderbekers. Geschikt voor het hele gezin. Dankzij deze drinkoplossingen neem je jouw favoriete dorstlesser on the go met je mee. Deze innovatieve en milieuvriendelijke drinkflessen zijn de beste combinatie van gebruiksgemak en een stijlvol, sterk design. Contigo ontwikkelt haar producten op basis van gebruikservaringen. Dit helpt ze om technologieën zoals AUTOSPOUT® steeds beter te maken. Dankzij deze handige snufjes is het hele gezin met de producten van Contigo altijd klaar voor de dag en hebben jullie het allerbeste in de hand!

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.