Top
Schoolspullen lijst - de ultieme checklist voor schooljaar 2017/2018
fade
4944
post-template-default,single,single-post,postid-4944,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De ultieme schoolspullen checklist

Schoolspullen lijst - checklist

De ultieme schoolspullen checklist

Yeah, we hebben de schoolspullen voor het nieuwe schooljaar weer binnen! Met meer dan 700 schoolspullen in coole kleuren en met leuke printjes heb je bij Internet-Toys genoeg keuze. Om je een handje te helpen, hebben we een handige checklist gemaakt en we geven tips over hoe je de perfecte schoolagenda vindt.

 

Checklist schoolspullen

Begin het jaar goed door ruim van tevoren alle schoolspullen te kopen. En hoe eerder je ze koopt, hoe meer leuke spullen je nog in onze shop vindt. Met deze handige checklist zie je in één overzicht wat je nodig hebt.

 

Schoolspullen lijst algemeen

 1. Schooltas
 2. Schoolagenda
 3. Etui
 4. Kaftpapier of rekbare boekkaften (tip: hoe moet je boeken kaften)
 5. A4 en A5 schriften met lijntjes
 6. A4 en A5 schriften met ruitjes
 7. Collegeblok voor losse aantekeningen
 8. Ringbanden
 9. Ringbandpapier en insteekhoezen
 10. Tabbladen
 11. Snelhechters
 12. Rekenmachine (check op de schoollijst welke is toegestaan)
 13. Woordenboeken
 14. USB stick
 15. Broodtrommel
 16. Drinkbeker

 

Voor in de etui

 1. Balpennen
 2. Potloden
 3. Kleurpotloden
 4. Gum
 5. Correctie vloeistof
 6. Puntenslijper
 7. Lijmstift/plakband
 8. Markeerstiften
 9. Schaar
 10. Passer
 11. Geodriehoek
 12. Liniaal

 

Hoeveel schriften heb je nodig voor de middelbare school

Hoeveel schriften je nodig hebt, is per scholier verschillend. Ook wordt er bij sommige vakken een werkboek gebruikt, waardoor er weinig in een schrift wordt geschreven. Voor deze vakken is het bijvoorbeeld handiger om een A5 schrift te gebruiken. Koop de schriften in grootverpakkingen en leg een voorraad aan. Zijn de schriften aan het eind van het jaar niet op, dan heb je weer schriften voor het volgende schooljaar.

 

Hoe vind je de perfecte schoolagenda

Met een agenda moet je een heel jaar doen, dus het is belangrijk dat je de juiste aanschaft. Omdat er steeds meer agenda’s te koop zijn, is het moeilijk om die ene perfecte te vinden waar je niet na de eerste schooldag al spijt van hebt. Daarom geven we je een paar handige tips.

 

Tip 1: Bepaal van te voren hoeveel geld je maximaal aan de agenda uit wil geven.

 

Tip 2: Bedenk wat voor soort agenda je wil hebben. Met of zonder ringband, met elastiek om de kaft, wil je een agenda met een harde of juist een zachte kaft. Daarnaast zijn er ook dag- en weekagenda’s.

 

Tip 3: Daarnaast is het belangrijk dat je genoeg schrijfruimte hebt voor al het huiswerk en je afspraken. Dagagenda’s hebben veel schrijfruimte, terwijl je met een weekagenda een beter overzicht hebt. Schrijf je groot? Kies dan een agenda waar de lijntjes niet te dicht op elkaar staan.

 

Tip 4: Kies voor een agenda waar je ook plek hebt om het lesrooster en je cijfers in op te schrijven.

 

Tip 5: Naast al het praktische is het ook belangrijk dat een schoolagenda leuk is. Kies voor een agenda in jouw lievelingskleur of van jouw favoriete band of voetbalclub. Je kunt hem natuurlijk ook pimpen met stickers, foto’s en plaatjes.

 

Wil jij in het nieuwe schooljaar meteen goed beginnen? Neem dan snel een kijkje in onze shop en ontvang extra veel voordeel op al jouw schoolspullen. Hoef jij in de vakantie niet meer aan school te denken ;).

 

Heb je ons cool to school magazine al gezien? Check ‘m hier:

 

banner_CTS

 

 

 

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.