Top
Alaaf! De vijf leukste carnavalsoutfits voor kinderen
fade
4553
post-template-default,single,single-post,postid-4553,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De vijf leukste carnavalsoutfits voor kinderen

De vijf leukste carnavalsoutfits voor kinderen

Alaaf! De verkleeddoos mag weer van zolder, want het is bijna carnaval. Voor kinderen de perfecte gelegenheid om hele dagen rond te lopen in een mooie prinsessenjurk of als stoere piraat. Heb jij al een te gekke carnavalsoutfit voor jouw kind? Lees hier wat de leukste en populairste carnavalsoutfits van dit jaar zijn.

 

Zingen als K3

Ieder meisje wil Hanne, Marthe of Klaasje van K3 zijn. In een originele regenboogjurk is jouw kind deze carnaval het nieuwste lid van K3. Van Afrika tot in Amerika of van Oeteldonk tot het Kielegat, jouw kleine meid zingt alle liedjes mee!

 

 

Superheld(in)

Als carnaval gevaar dreigt te lopen, staat jouw kleine superheld(in) klaar om het feest te redden. Kies een superkracht en zet deze in om de wereld te redden van het gevaar.

 

 

Mooie prinsessen

Ieder meisje droomt ervan om een prinses te zijn. Met een mooie jurk en koninklijk kroontje is jouw kleine meid de mooiste prinses van het carnavalsbal.

 

 

Stoere ridders

Een prinses kan niet zonder een stoere ridder die haar red van een boze stiefmoeder of gevaarlijke draak. Stoere jongens gaan met carnaval daarom verkleed als een heldhaftige ridder. Een zwaard, helm, schild en cape maken de outfit helemaal af.

 

 

Plunderende piraten

Arrr matey, met een kapiteinshoed, ooglapje en zwaard is jouw kind de schrik van de Zeven Zeeën. Plunder als een echte piraat de schatkist vol met juwelen en goudstukken. Yohé, yoho, niemand die jou nog kan stoppen zo!

 

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.