Top
BERG Buzzy: stabiel door het vierde wiel
fade
5124
post-template-default,single,single-post,postid-5124,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

BERG Buzzy: stabiel door het vierde wiel

Berg buzzy stabiel door het vierde wiel

BERG Buzzy: stabiel door het vierde wiel

Kinderen ontdekken de wereld op een robuuste, sensationele BERG skelter. Speciaal voor kinderen van twee tot vijf jaar heeft BERG daarom de BERG Buzzy ontwikkeld. Hierop leren kinderen trappen en sturen, een ideale voorbereiding op het leren fietsen. Dankzij de vier wielen staat de skelter stabiel op de grond, maar hij heeft meer innovatieve snufjes die de skelter veilig maken en tegelijkertijd zorgen voor ongeremd buitenspeelplezier.

 

Stabiele fluisterstille wielen

Alle BERG Buzzy skelters zijn uitgerust met vier wielen. Hierdoor staat hij steviger op de grond dan driewielskelters. Dat maakt hem een stuk veiliger voor jonge kinderen die net leren trappen en sturen. Ze kunnen namelijk niet omvallen. De stille all terrain EVA fluisterbanden raken nooit lek. Hierdoor ontdekt je kind de wereld waar het wil, wanneer het wil.

 

Altijd perfecte controle

Het stuur en de trappers zijn los van elkaar te bedienen. Dit betekent dat je kind kan blijven trappen of remmen wanneer het stuurt. Dit geeft ze de perfecte controle over de skelter.

 

De skelter die met ze meegroeit

Om die controle over de skelter te houden moet je kind goed met zijn voeten bij de trappers kunnen en het stuur stevig kunnen vastpakken, daarom zijn deze verstelbaar. Doordat de BERG Buzzy met ze meegroeit, hebben ze er jaren plezier van.

 

Soepel trappen

De BERG Buzzy trapt soepel en licht dankzij de kogellagers in de trappers. Door de unieke ergonomie brengt de ketting de kracht direct over naar de wielen. Hierdoor racet je kind vlot door de straten.

 

Een lust voor het oog

Natuurlijk moet een skelter ook een cool uiterlijk hebben waarmee je kind door de straten scheurt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de BERG Buzzy Nitro met robuust offroad-design of de BERG Buzzy Fiat 500? Twee echte eyecatchers!

 

Met zijn vier stabiele wielen, innovatieve technische snufjes en het spetterende design is de BERG Buzzy een hele betrouwbare skelter voor kinderen van twee tot vijf jaar.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.