Top
Dit zijn de 7 leukste speeltjes voor baby's en jonge kinderen
fade
5016
post-template-default,single,single-post,postid-5016,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Dit zijn de 7 leukste babyspeeltjes van het moment

De zeven leukste babyspeeltjes

Dit zijn de 7 leukste babyspeeltjes van het moment

Baby’s ontdekken vol verwondering de wereld. Ze leren iedere dag weer nieuwe vaardigheden en vergapen zich aan alles wat om hen heen gebeurt. Babyspeelgoed ondersteunt en stimuleert ze tijdens deze ontdekkingsreis. We hebben daarom de zeven leukste speeltjes van het moment voor je op een rijtje gezet.

 

Bijtringen

Wanneer de eerste tandjes doorkomen hebben baby’s baat bij een bijtring. Deze helpt om het tandvlees wat soepeler te maken waardoor de tandjes makkelijker doorkomen. Daarnaast vinden baby’s het fijn om ergens op te sabbelen. En omdat de bijtring tegelijkertijd een leuk speeltjes is, sla je twee vliegen in één klap.

 

Knuffeldoekjes

Een knuffeldoekje is schattig, zacht en stelt je kindje gerust. Als je kind eenmaal een favoriet heeft zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Ook leuk als kraamcadeau!

 

Rammelaars

Met een rammelaar ontdekken jonge kinderen steeds weer nieuwe vormen. Ook stimuleert het de oog-handcoördinatie en traint het de fijne motoriek. De rammelende geluidjes en vrolijke kleuren van de rammelaar zullen je kind iedere keer weer verwonderen.

 

Baby-opgroeiboeken

Het eerste jaar van je kind vliegt voorbij voor je er erg in hebt. In een baby-opgroeiboekje leg je alle bijzondere momenten vast. Schrijf een korte tekst en plak er foto’s in zodat alle mooie herinneringen jullie voor altijd bijblijven.

 

Kinderwagenspanners

Samen naar buiten met de kinderwagen voor een beetje quality time. Een kinderwagenspanner vrolijkt de kinderwagen op en het nodigt je kind uit om onderweg te spelen en te ontdekken.

 

Babygym

Het is belangrijk dat jonge kinderen genoeg bewegen zodat hun spieren en gewrichten ontwikkelen. Op de zachte speelmat kan je kind eindeloos bewegen en ontdekken. De speeltjes aan de boog dagen je kind uit om te grijpen, spelen en te leren.

 

Speenkettingen

Ben je de fopspeen ook altijd kwijt in de box of kinderwagen? Met een speenketting heb je hem zo weer teruggevonden. Je maakt de ketting met een clip vast aan de kleding. Als de speen dan uit zijn of haar mond valt vind je hem altijd meteen weer terug.

 

Al het babyspeelgoed is zo aangepast dat je kind de wereld op een veilige manier ontdekt. Ga je binnenkort op kraamvisite? Dan zit je met deze speeltjes altijd goed!

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.